define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); Manueeeltje's | Manueeeltje’s avontuur van 3 op reis Backpack
Reacties staat uit voor Manueeeltje’s avontuur van 3 op reis Backpack

Manueeeltje’s avontuur van 3 op reis Backpack

Onder Uncategorized | 17 juni 2015

“Kijk je vaak naar 3 op reis, het reisprogramma van BNN?
Is de baan van Floortje Dessing jouw droombaan?
Zou je ook niet van die toffe reizen willen maken?”

Mijn naam is Manuela Fortes, 26 jaar, reisleidster van beroep en Spaans studerend aan de Universiteit. Een dikke vette JA was mijn antwoord op al deze vragen en het enige wat ik hiervoor hoefde te doen, was mijzelf aanmelden door middel van een eigen gemaakte film. Dit heb ik nog nooit eerder gedaan, maar voor alles is een eerste keer. Tijd voor actie.

3 op reis BNN

Met mijn dreamteam Allesio en Steve stapte ik in de auto en nam de kijker op geheel Eigen Wijze mee voor een rondje Dordrecht. Een prachtige stad met verborgen hofjes, plekken met een eigen verhaal en uiteraard leuke boetiekjes.
Na een vervroegde deadline en stroomuitval tijdens het monteren kon ik mijn film stipt op tijd inleveren bij BNN. Elke week werden uit de inzendingen 4 films gekozen en op de site van BNN geplaatst en jawel, mijn film stond daar bij.

En nog meer goed nieuws, ik was opgevallen. Uit 1.200 inzendingen was ik een van de honderd geselecteerden voor de castingdag. Super spannend. Ik moest mijzelf presenteren met een origineel reisplan langs de gekozen route Madrid – Barcelona. Ik stond voor twee juryleden mijn zelf bedachte reis te presenteren. Ondanks de gierende zenuwen slaagde ik erin een ontspannen enthousiaste presentatie te geven, waarbij ik de jury zelfs aan het lachen kreeg.

3 op reis BNN Vara

Binnen een week zou de uitslag bekend zijn. Het begin van mijn avontuur bestond vooralsnog voor een groot gedeelte http://cialis20mgbestprice.com uit nagelbijtend zenuwslopend wachten. Mijn telefoon en mailbox stonden onder 24 uurs bewaking. De reacties uit mijn directe omgeving van “jij bent hier echt het type voor” tot “ze zijn gek als ze jou niet uitkiezen” en het goede gevoel over mijn presentatie lieten mij voorzichtig dromen van een toekomst als de nieuwe Floortje Dessing.

Tot die maandag 14:59 uur. ‘Je bent het helaas niet geworden’. De grond zakte onder mijn voeten vandaan, mijn droom aan flarden. Einde van mijn avontuur of… toch een nieuw begin?


Reacties


Je kunt geen reacties plaatsen.