define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); Manueeeltje's | Win een wellnessarrangement in NatuurSpa Landschot t.w.v. € 117,50

Win een wellnessarrangement in NatuurSpa Landschot t.w.v. € 117,50

Onder Uncategorized | 13 februari 2016

PhotoGrid_1460624922700Voor mijn verjaardag werd ik verrast door mijn ouders en mijn vriendje met een dag puur ontspannen in NatuurSpa Landschot. Een bijzondere ervaring, een cadeautje voor jezelf en om te delen met anderen, gewoon omdat het zo bijzonder is….

Nu mag ik in samenwerking met NatuurSpa Landschot een wellnessarrangement weggeven. Benieuwd hoe je dit kunt winnen? Lees dan ontspannen verder…

Deze dag staat in het teken van pure ontspanning. Dag telefoon.., dag tijd.., dag gedachten.. its just you and your mind! Bij aankomst worden we heel vriendelijk ontvangen door een kip en gastvrouw Gerrie. Onder het genot van een heerlijk kopje thee wordt  het programma uitgelegd. Het leukste vind ik persoonlijk de intimiteit en kleinschaligheid. Eerst doen we een badjas en slippers aan, het eerste onderdeel is “opwarmen bij het Speltbrood”. Zittend op warme stoelen wordt er een Speltbrood in de oven gedaan, bij de heerlijke geur kom je in een diepe ontspanning.

img10Gerrie komt ons halen voor een bezoek aan de relaxruimte, hier genieten we ontspannen van verse boerenyoghurt met appel en rozijnen. Daarna is het tijd om te ontgiften met het kruidige Alpenhooi. We worden ingepakt en gestoomd, omgeven door het aroma van het kruidige Alpenhooi kijken we uit over een prachtig landschap.

Elk onderdeel van het programma wordt afgewisseld met een bezoek aan de relaxruimte. Veel drinken is erg belangrijk, dit om de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam te bevorderen.

Hierna gaan we in de kruidenoven tussen de dennentakken. In deze ruimte worden verse kruiden verhit en de dennentakken op de vloer stimuleren de voetreflexzone. Je komt hier weer heerlijk tot rust en het ochtendprogramma wordt daarna afgesloten onder de regendouche.

Het is tijd voor de lunch, we hebben reuze trek gekregen. Als vooraf genieten we van het Speltbrood (gebakken tijdens het eerste onderdeel) met olijfolie en peper en zout. Het hoofdgerecht is een overheerlijke risotto met varkenswang. (vegetarische gerechten zijn ook mogelijk). Het sap is een combinatie van appel en peer, het is alsof er een engel over je tong ……..

De NatuurSpa werkt samen met restaurant Prikkelz. Er wordt gebruik gemaakt van verse lokale producten en dit is te proeven…

Daarna duiken we in de ijskoude natuurvijver. Ondanks dat het heel erg koud is, voelt het heerlijk aan, echt een oppepper! Als je uit het water komt, dan heb je het gevoel dat je de hele wereld aan kan en het liefst ren je rondjes in je nakie! Haha!

Dan is het tijd voor een zelfgemaakte linzensoep van Gerrie.

img27

 

 

 

 

 

 

 

Nadat we weer opgewarmd zijn, is het tijd voor een diep reinigende kleibehandeling. Je zit op een warme stoel in een kleine ruimte tegenover elkaar. Er zijn zes verschillende kleibolletjes, elk bolletje is voor een ander lichaamsdeel. Je smeert jezelf hiermee in of elkaar 😉 daarna wordt de ruimte gevuld met stoom, zodat de klei goed intrekt. Vervolgens komen er warme stralen over je heen, een soort douche springt aan en de klei kan afgewassen worden.

Het is tijd voor mijn favoriete onderdeel, in de buitenlucht baden in zacht aanvoelende geitenmelk met rozenolie. Je hoort de vogels fluiten, je snuift de heerlijke geur op en je huid voelt zacht als een vers geplukte roos.

Dit arrangement op de NatuurSpa is een absolute aanrader. Erg leuk samen met je vriend, vriendin of je moeder… Wij hebben echt genoten! Je kunt het ook combineren met een overnachting in Gasterij Landschot gelegen op dezelfde prachtige locatie als NatuurSpa Landschot. Regendouches, luxe bedden met heerlijke beddengoed van Egyptisch katoen, wat wil je nog meer?

Wil jij nou ook genieten van dit heerlijke arrangement? In samenwerking met NatuurSpa Landschot heb ik een leuke actie en mag ik iemand blij maken met een wellnessarrangement ‘’Genieten van de lente’’ t.w.v. € 117,50. Hoe doe je mee aan deze winactie?

-Like de facebookpagina van Manueeeltje.nl
-Like en deel het bericht wat ik vandaag op facebook heb geplaatst.
-en laat bij de comments hieronder weten dat je meedoet en waarom JIJ aan ontspanning toe bent. Zorg voor een geldig emailadres zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt.
-de winactie is vanaf vandaag 14 april tot en met donderdag 21 april 2016. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Wel zou ik het leuk vinden als de winnaar een foto deelt van zichzelf genietend in NatuurSpa Landschot.

Thats it! Veel succes en ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik :).  

Kijk voor meer informatie op www.natuurspa.nl of www.gasterijlandschot.nl

Liefs, Manueeeltje

canada pharmacy cialis


Reacties


Door jeffrey fortes
op 14 april 2016 10:43 am

ik vind dat ik deze dag mag winnen omdat ik net een verbouwing achter de rug heb en een bijzonder mooi prinsesje op de wereld is gekomen…oowjaaaa niet te vergeten ik ben aan ontspanning toe omdat je mij zoveel lastig heb gevallen in onze jonge jaren…much love (l)


Door Marije
op 14 april 2016 8:15 pm

Ik wil gewoon eens rust aan m’n hoofd,….


Door daphne
op 15 april 2016 12:26 pm

Wat ziet dat er leuk uit. Dit zou zo leuk zijn om te winnen. Dan zou ik met me zus gaan die over aantal maanden terug komt van haar hele druke baan. Na 8 maanden weg geweest te zijn gezellig bij kletsen met veel verhalen. Dan kan ze lekker bij komen na 8 maanden hard werken.


Door Mariska
op 20 april 2016 7:48 pm

Omdat ik ook wel eens door iemand ingepakt wil worden in kruidig hooi!


Door Nadia
op 21 april 2016 9:20 pm

Na een moeilijke zwangerschap en bevalling, ben ik erg ziek geweest. Nu ben ik aan het herstellen. Ook mijn man heeft een moeilijke tijd gehad toen hij alle huishoudelijke taken alleen moest doen naast zijn werk. Graag wil ik mijn man met dit wellnessarrangement verrassen.